Un absolvent de la Transilvania a ținut secret că este student pentru a-i face mamei sale o surpriză cu ocazia ceremoniei de absolvire

Brașoveanul Liviu Ardelean i-a făcut o surpriză memorabilă mamei sale. După ce, în ultimii trei ani, a ținut secret faptul că e student, a invitat-o la un eveniment, fără să îi spună că era vorba chiar despre ceremonia de absolvire, potrivit publicației educatieprivata.ro.

Reacția mamei, când a aflat că fiul său tocmai își terminase studiile îm domeniul comunicării, a fost filmată de un „complice”.

Liviu Ardelean a absolvit Facultatea de Sociologie și comunicare, specializarea Comunicare și relații publice, la Universitatea Transilvania din Brașov. El a promovat examenul de licență cu media 9,83.

„Am chemat-o pe mama la un eveniment pe care urma să îl prezint, dar s-a trezit la festivitatea mea de absolvire. La 30 de ani m-am înscris din nou la facultate și nu i-am spus nimic timp de trei ani. Timp în care profii nu înțelegeau de ce refuz să stau la fotografiile de la competiții sau conferințe, iar prietenii mi-au zis că nu-s normal. 😅

Mama a aflat despre ce este vorba doar când am intrat în sală, cu robă și tocă. Inițial a fost confuză, iar când a înțeles ce se întâmplă au copleșit-o emoțiile. Cea mai mare surpriză pe care i-am făcut-o vreodată. A fost dificil, dar a meritat pe deplin așteptarea. La final s-au vărsat lacrimi de bucurie”, a povestit Liviu Ardelean, pe pagina sa de Facebook.

Citeste și:  Brașovul capătă noi aripioare: Zboruri directe spre Madrid din această iarnă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.