Un bărbat și-a dezgroapat prietenul mort după un vis în care acesta i-ar fi spus că e în viață

Un incident bizar a avut loc în localitatea Corocăiești, județul Suceava, unde un bărbat de 45 de ani a dezgropat prietenul său decedat recent, convins fiind de un vis că acesta este încă în viață. Preotul din localitatea Corocăieşti a sunat, în această dimineaţă, la 112 anunţând incidentul din cimitirul satului. Acesta fusese alarmat de familia defunctului.

„Deplasându-se la fața locului, preotul a observat că, într-adevăr, mormântul este săpat, pământul înlăturat, iar capacul sicriului este deschis, motiv pentru care a sunat imediat la 112. Polițiștii care au ajuns la fața locului i-au găsit pe preot, pe membrii familiei defunctului, precum și pe autorul comiterii faptei, Ilie R., de 45 ani, din Stroiești”, au transmis autoritățile, potrivit realitatea.net.

Citeste și:  Țigările electronice de unică folosință, o bombă cu ceas pentru sănătate, avertizează InfoCons

Bărbatul a declarat că este simpatizant al cultului „Oastea Domnului” și că la înmormântarea prietenului său, Viorel, a simțit o legătură spirituală specială cu acesta. În noaptea de luni spre marți, l-a visat pe Viorel și a interpretat visul ca un semn că prietenul său nu ar fi murit cu adevărat.

Din această convingere, Ilie a mers la cimitir și a dezgropat mormântul lui Viorel. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru profanare de cadavre sau morminte, iar ulterior l-au internat pe bărbat în secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.