Un brașovean a fost reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secţia 3 Poliţie Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana cercetată în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și violarea de domiciliu”.

Astfel, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, la data de 9 iulie a.c., un bărbat, în vârsta de 33 de ani, s-ar fi deplasat la locuința fostei sale concubine, din municipiul Brașov, și a pătruns fără a avea acordul acesteia în imobil, folosind cheile personale aferente ușii de acces.

Toate acestea s-ar fi întâmplat prin încălcarea unui ordin de protecție, emis de un judecător pe numele acestuia, prin care îi era interzis să se apropie de persoana vătămată la o distanță minimă de 50 metri, precum și față de locuința acesteia la o distanță minimă de 100 metri.

Citeste și:  Brașovul, în etapa finală de selecție pentru Misiunea UE 100 de orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic

Femeia a alertat polițiștii, care l-au depistat pe bărbat și l-au condus la sediul unității de poliție.

Față de probatoriul existent, la data de 10 iulie a.c., aceștia au emis o ordonanță prin care au dispus reținerea bărbatului și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă pentru o perioadă de 24 de ore.

La acest moment cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.