Un brașovean este cercetat de polițiști pentru amenințare și încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție.

La data de 21 octpmbrie, Poliția Brașov a fost sesizată de către o persoană care semnala faptul că fostul concubin a încălcat interdicțiile ordinului de protecție și i-a creat o stare de temere, prin amenințările repetate pe care acesta i le-a adus.

Față de cele sesizate, polițiștii au efectuat imediat verificări și l-au identificat pe bărbatul reclamat chiar lângă ușa imobilului aparținând persoanei vătămate.

În baza celor constatate la fața locului, a audierilor efectuate și a faptului că, pe numele bărbatului se afla emis un ordin de protecție, pe care acesta nu l-a respectat, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ”amenințare și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile prevăzute şi dispuse prin ordinul de protecţie.”

Cercetările sunt continuate de polițiștii brașoveni, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Citeste și:  Paşi importanţi realizaţi pentru implementarea Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor (SMID) la nivelul judeţului Braşov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.