Un hoț de biciclete a fost prins în Brașov de un polițist care se afla în timpul liber

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție au reușit identificarea și reținerea unui bărbat bănuit de furtul unei biciclete.

La începutul lunii trecute, polițiștii brașoveni au fost sesizați despre furtul unei biciclete, care ar fi fost depozitată înt-un spațiu comun al unui imobil, situat în municipiul Brașov.

Imediat după primirea sesizării au fost efectuate activități de idetificare a celui care ar fi sustras bunul, iar imaginile pe care polițiștii le-au obținut în acest context au stabilit particulăritățile celui căutat.

Astfel, pe 21 august, în timp ce un polițist din cadrul Secției 3 de Poliție Brașov se afla în timpul liber, a observat, într-o zonă publică din municipiu, un bărbat ale cărui semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei bănuite de furtul biucicletei. Polițistul a plecat în urmărirea persoanei vizate și a comunicat datele avute prin dispecerat, astfel că, la scurt timp, bărbatul a fost interceptat de un echipaj de poliție.

Citeste și:  Salt Bank: 100 de zile de la lansarea primului neobank 100% românesc, la Brașov

În cadrul audierilor s-a stabilit că cel identificat de polițist este persoana bănuită de comiterea furtului de bicicletă, iar în baza probatoriului existent în dosarul aflat în cercetare au emis o ordonanță, confirmată ulterior de procuror, prin care s-a dispus reținerea și introducerea bărbatului, de 21 de ani, din municipiul Focșani, județul Vrancea, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unui procuror desemnat, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea tuturor activităților procedurale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.