Un mare lanț de restaurante fast-food vine în România: Orașul neașteptat în care se va deschide prima locație

Unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante din Finlanda și unul dintre cele mai cunoscute din Europa va inaugura și o locație în țara noastră.

Hesburger, unul dintre cele mai prestigioase lanțuri de restaurante din Finlanda și o prezență cunoscută în întreaga Europă, își va deschide prima locație în România, în orașul Râmnicu Vâlcea. Cu o istorie de peste 50 de ani, acest fast-food este un business de familie și este recunoscut pentru calitatea și diversitatea meniului său. Cu peste 470 de restaurante în prezent, în nouă țări, Hesburger a decis să își extindă prezența și în piața românească.

Conform informațiilor furnizate de Profit.ro, noua locație va fi situată la etajul al doilea al centrului comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, într-una dintre cele mai animate zone, food court-ul. Această deschidere marchează o investiție semnificativă de 300.000 de euro și va ocupa o suprafață generoasă de 80 de metri pătrați. Cu un design modern și o ofertă variată, Hesburger promite să aducă o experiență culinară inedită pentru locuitorii din Râmnicu Vâlcea și nu numai.

Citeste și:  Paşi importanţi realizaţi pentru implementarea Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor (SMID) la nivelul judeţului Braşov

„Am decis să intrăm pe piața din Romania în urma unei analize amănunțite a pieței locale și credem în potențialul de dezvoltare de aici. Avem o experiență solidă de expansiune în regiune, în special în țările Baltice și în Bulgaria. În prezent, avem discuții pentru locații noi în diferite orașe din România, printre care și București. Ne propunem să deschidem 10 noi restaurante Hesburger la nivel național în primul an, în urma unor investiții de peste 8 milioane euro”, spune Ieva Salmela, International Development & Marketing Director Hesburger.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.