Un tânăr a fost reținut de către polițiștii brașoveni pentru lovire și distrugere în urma unui conflict

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secţia 2 Poliţie efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  “lovire sau alte violențe și distrugere”, cu una dintre persoanele bănuite în stare de reținere.

În cauză, polițiștii au fost sesizați, la data de 19 august a.c., în jurul orei 02.30, cu privire la faptul că o persoană ar fi provocat distrugeri la nivelul ușii de acces într-un imobil.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au identificat persoana bănuită, respectiv un tânăr de 23 de ani. Acesta a declarat polițiștilor că ar fi comis fapta în urma unui conflict spontan pe care l-ar fi avut cu un bărbat, de 29 de ani, în timpul căruia acesta din urmă l-ar fi agresat fizic cu un cuțit, conflict ce a avut loc pe strada Uranus din municipiul Brașov. 

Citeste și:  BCR lansează ZBOR, cel mai extins ecosistem dedicat tinerilor din România, și anunță deschiderea unui hub în Brașov

Din cercetările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că, ulterior acestui incident, tânărul de 23 de ani s-ar fi deplasat la imobilul în care domiciliază agresorul său și ar fi lovit cu piciorul geamul ușii de acces, astfel provocându-și leziuni la nivelul piciorului drept.

Întrucât victima prezenta vătămări, a fost transportată la o unitate spitalicească, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Activitățile desfășurate de polițiști au dus la depistarea agresorului său, față de care polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov pentru luarea măsurilor legale. 

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.