Un tricou-semnătură pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a dezvăluit echipamentul sportivilor români pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024, marcând 100 de ani de la prima medalie olimpică a României, câștigată tot la Paris. Designul echipamentului, inspirat de amprenta unică a fiecărui individ și a fiecărei națiuni, încorporează cele trei culori ale drapelului României – albastru, galben și roșu – într-un model inovator. Acesta simbolizează identitatea națională și promisiunea sportivilor de a lupta pentru visul lor, pentru echipă și pentru țară.

„Nu există două persoane cu aceleași amprente. Nu există două țări cu aceeași cultură și aceleași tradiții. Este important să recunoaștem și să apreciem identitatea națională, pilon al mândriei naționale. De aceea am folosit cele trei culori din steagul României – albastru, galben, roșu – și liniile unice ale unei amprente românești imaginare pentru a crea un echipament care, sperăm, își va lăsa amprenta la Jocurile Olimpice de la Paris 2024”, subliniază cei de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Citeste și:  Complex de vile tip chalet scandinav în curs de construire lângă Brașov

La fiecare patru ani, Jocurile Olimpice oferă ocazia lumii întregi să prezinte credințe, obiceiuri, tradiții și cultura fiecărei țări. Toate acestea sub umbrela valorilor olimpice: prietenie, excelență, respect, curaj, determinare, inspirație și egalitate, transmit cei de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Potrivit sursei citate, sportivul este eroul modern a cărui misiune este să pună în scenă toate acestea. Sportivul este cel care face legătura dintre participanții la Jocurile Olimpice și restul lumii. Crezând în el însuși, în puterile sale, singur împotriva tuturor, el ajunge să-și vadă toate principiile răsplătite.

Jocurile Olimpice din 2024 reprezintă obiectivul de aur pentru Team Romania, o oportunitate pentru fiecare sportiv de a lupta pentru visul lui, pentru echipă, pentru țară.

Citeste și:  Podul de la Giurgiu-Ruse, va fi închis pe partea bulgară pentru reabilitare, timp de două luni, începând cu data de 9 iulie

Amprenta națională prezentată pe echipamentul pe care îl vor purta la Paris 2024 în timpul competițiilor este promisiunea Team Romania pentru toți românii că se vor lupta și vor demonstra încă o dată că țara noastră are determinarea și forța de a fi un exemplu, de a dovedi că cele șapte valori olimpice menționate mai sus sunt reale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.