Un viceprimar din Brașov se alătură campaniei de strângere de fonduri pentru solistul Compact, Leo Iorga

Viceprimarul municipiului Brașov, Costel Mihai se alătură campaniei de strângere de fonduri pentru sprijinirea solistului trupei Compact, Leo Iorga, care se luptă de mai mulți ani cu o formă de cancer.

Dincolo de o donație proprie, viceprimarul Costel Mihai lansează și un apel către toți cei care pot sprijini lupta muzicianului pentru propria viață.

„Melodiile trupei Compact și vocea specială a lui Leo Iorga mi-au însoțit adolescența și sunt convins că muzica lor poate ajunge în continuare la sufletul oamenilor, indiferent de vârstă. Este unul dintre motivele pentru care am ales să susțin această strângere de fonduri care îi poate da omului și artistului Leo Iorga o șansă în plus la viață și o șansă în plus de a apărea, din nou, pe scenă, în fața celor care iubesc muzica Compact. Mi-aș dori să văd cât mai mulți brașoveni care să se alăture acestei campanii de strângere de fonduri, ce poate duce, în final, la salvarea unei vieți“

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: Luna mai vine cu schimbări în preferințele de călătorie ale românilor

Costel Mihai, viceprimarul municipiului Brașov.
Leo Iorga, solistul trupei Compact, se află în Germania pentru un tratament de specialitate care să îi dea o șansă în plus la viață și șansa de a mai apărea pe scenă. Tratamentul său, la o clinică specializată din Hamburg, este estimat la peste 70.000 de euro, sumă pentru care familia și colegii de trupă au pornit o campanie, făcând apel la toți cei care pot da o mână de ajutor.

Leo Iorga se luptă cu o formă de cancer pulmonar încă din 2011, trecând până acum prin patru operații de extirpare a unor tumori, în urma cărora a rămas fără un plămân. Chiar și așa, artistul a revenit pe scenă, până când boala a recidivat, astfel că a fost nevoit să renunțe la concertele programate în această perioadă prin țară.

Citeste și:  Creșa Brașov promovează educația pentru mediu prin "Săptămâna Verde"

Locul său la aceste concerte va fi luat de Tony Șeicărescu (ex-Direcția 5), iar o parte din banii strânși se vor duce în contul lui Leo Iorga.

Pentru a veni în sprijinul lui Leo Iorga, și la Brașov este programat un eveniment de strângere de fonduri. Compact B și Trupa Coco vor susține concertul Caritabil „Alături de Leo Iorga“, care va avea loc la Rockstadt, pe data de 2 martie, începând cu ora 20.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.