Universitatea Transilvania din Brașov și-a premiat și în acest an șefii de promoție

Universitatea Transilvania din Brașov și-a premiat și în acest an șefii de promoție. Într-un cadru festiv desfășurat ieri, cei 21 de absolvenți care au avut cea mai mare medie din facultatea lor pe parcursul ciclului de licență au fost felicitați și premiați pentru performanțele lor academice de conducerea universității.

În cadrul ceremoniei, șefii de promoție au primit diplome și premii în bani și obiecte. În plus, cei care aleg să-și continue studiile de masterat la Universitatea Transilvania din Brașov vor beneficia și de o vizită de studiu la o universitate din străinătate, dar și de un laptop oferit gratuit de universitate și, dacă este cazul, de cazare în căminele universității și masă gratuite.

Citeste și:  Prima grădiniță cu grădină botanică și senzorială a obținut avizul comisiei de circulație

La trei facultăți – la Facultatea de Muzică, la Facultatea de Design de produs și mediu și la Facultatea de Matematică și informatică – sunt câte doi șefi de promoție. Cei de la Facultatea de Muzică au reușit să finalizeze ciclul de studii de licență cu media 10. Șefii de promoție de la toate facultățile au obținut la încheierea ciclului de licență medii peste 9,50.

În cadrul aceleiași ceremonii a fost premiat și studentul câștigător al Bursei de Excelență Transilvania. Această bursă în valoare de 2500 de lei se acordă anual unui singur student care s-a evidențiat prin rezultate academice extraordinare.

Citeste și:  Centrul istoric al diplomației culturale românești în Statele Unite sărbătorește 55 ani de existență

Gala șefilor de promoție este un eveniment devenit deja tradiție pentru Universitatea Transilvania din Brașov. De peste zece ani, studenții care obțin cea mai mare medie la finalul celor 3, 4 sau 6 ani de studii sunt premiați de conducerea Universității Transilvania din Brașov în cadrul unei ceremonii speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.