Unul dintre cele mai de succes albume ale trupei Korn revine la vârful clasamentelor

Korn, o trupă care și-a menținut puterea de-a lungul a trei decenii, a revenit în atenția publicului. Această formație de hard rock și-a lansat proiectul de debut, autointitulat, acum 30 de ani și, până în prezent, încă atrage o bază solidă de fani în SUA, care nu se satură să asculte hiturile lor cele mai de succes.

În această săptămână, o creștere în consumul muzicii Korn a ajutat trupa să urce în clasamentele Billboard. Pe măsură ce publicul american continuă să se conecteze la muzica lor, unul dintre cele mai de succes albume ale trupei nu doar că urcă în clasament, ci revine la poziția sa maximă într-un top pe care formația l-a dominat de multe ori înainte.

Citeste și:  De luni începe o nouă campanie de dezinsecție

„Korn’s Greatest Hits Vol. 1” revine în top 10 al clasamentului săptămânii curente al albumelor de hard rock. Acest titlu urcă de la locul 11 la locul 10, revenind în vârful clasamentului celor mai consumate albume și EP-uri de hard rock din țară.

Locul 10 marchează apogeul pentru „Greatest Hits Vol. 1” în clasamentul „Top Hard Rock Albums”, deși nu este o poziție nouă pentru acest album. Compilația a intrat pentru prima dată în top 10 pe acest clasament, chiar luna trecută. Albumul a rămas acum pe această listă timp de 78 de săptămâni, ceea ce este surprinzător având în vedere că are aproape 20 de ani.

Citeste și:  Dispozitivul revoluționar care permite persoanelor cu deficiențe de auz să simtă muzica

În săptămâna precedentă, „Greatest Hits Vol. 1” a înregistrat încă 8,200 de unități echivalente vândute în SUA, conform Luminate. Această cifră este cu puțin sub 3% mai mare decât în perioada anterioară. La acest punct, orice creștere pentru un titlu cu două decenii este demnă de remarcat.

Pe măsură ce consumul albumului „Greatest Hits Vol. 1” crește, compilația înregistrează o scădere pe clasamentul Billboard 200, care prezintă săptămânal cele mai consumate albume din orice stil sau perioadă de timp. De această dată, proiectul Korn coboară cu o poziție, ajungând la locul 188. Cu toate că a atins odată poziția 4, acum se apropie de a fi eliminat complet de pe lista respectivă.

Citeste și:  Se deschide sezonul de tenis de câmp 2024, la Baza Sportivă Olimpia Brașov

În timp ce „Greatest Hits Vol. 1” coboară în clasamentul Billboard 200, aceeași colecție se descurcă mai bine pe mai multe liste specifice genurilor muzicale. Korn avansează de la locul 23 la locul 22 în clasamentul „Top Alternative Albums”. Compilația lor de single-uri rămâne stabilă pe clasamentul „Top Rock & Alternative Albums”, unde se menține pe locul 45 – aproape de poziția sa maximă, locul 41.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.