Vara vine cu vești bune! Alphaville lansează ultima etapă din Proiectul Arena.

Vara vine cu vești bune pentru cei care se gândesc la o nouă locuință în inima orașului! Dezvoltatorul brașovean Alphaville a dat start vânzărilor din cadrul ultimului bloc al proiectului Alphaville Arena. Obișnuiți să asigure calitate și confort prin mărci Premium, Alphaville a anunțat deja cea de-a treia etapă a proiectului, care va cuprinde un bloc cu 86 de apartamente, 86 de parcări și 20 de boxe.

Alphaville demonsteaza cu fiecare ocazie că ține pasul cu tendințele pieței prin implementarea celor mai noi tehnologii. Putem observa că cei interesati să achiziționeze un nou cămin sunt atrasi in primul rand de locație, design și de elementele care le fac viața mai confortabilă, facilități care se regăsesc și în proiectele Alphaville.

Citeste și:  Brașovean cercetat pentru deținea fără drept de articole pirotehhnice

Corpul 3 al proiectului Arena vine în întâmpinarea rezidenților săi cu 86 de apartamente noi si loc de parcare disponibil pentru fiecare proprietate în parte, dar și 20 de boxe, spatii de depozitare gândite special pentru a ușura traiul rezidenților.

În rândul avantajelor pe care le oferă complexul Alphaville Arena, mai amintim: locurile de joacă pentru copii, un parc, dar și un spațiu cu destinație afterschool – centru educațional.

„Live up to your dreams” este sloganul-promisiune care stă la baza proiectului Alphaville Arena. Conceptul propune un design avangardist, cu apartamente spațioase, fiind situat departe de agitaţia oraşului, dar suficient de aproape de centrul acestuia. Blocul este format din apartamente, cu dotări şi finisaje premium, ideale pentru un stil de viaţă aparte, în cadrul unui complex rezidenţial de top.

Citeste și:  Naţionala feminină de baschet a României a pierdut şi în faţa Islandei, în preliminariile EuroBasket 2023

Grăbește-te și fă o vizită pe Str. Stadionului nr. 16 sau sună la 0727.455.455 pentru a prinde oferta de lansare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.