Vernisajul expoziției „Burgul transilvan”, astăzi, la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului

Muzeul de Etnografie Brașov vă invită miercuri, 14 august, de la ora 18:00, la vernisajul expoziției „Burgul transilvan”, realizată de pictorul brașovean Ovidiu Cărpușor, eveniment care va avea loc la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului, din Piața Sfatului, nr. 15.

Ovidiu Cărpușor s-a născut la 3 septembrie 1976 în Roman, județul Neamț și a absolvit Universitatea Națională de Arte din București, profilul Arte Plastice si Decorative, fiind totodată doctor în Arte Plastice și Decorative și expert restaurator pictură.

Lucrările sale se regăsesc în colecții muzeale din București și Brașov, dar și în colecții particulare din întreaga lume. În ultimii 20 de ani, a participat la peste 400 de expoziții în țară și străinătate devenind foarte apreciat pe plan internațional și național pentru rafinamentul vizual oferit de lucrările sale.

Citeste și:  Sportivi din 15 ţări, la Râşnov, în weekend, la Cupa Mondială de vară la sărituri cu schiurile

Totodată, Ovidiu Cărpușor a organizat numeroase evenimente naționale și internaționale în privat, dar și la Ambasadele și Institutele Culturale Române din lume, promovând astfel numeroși artiști plastici, valorile tradiționale autohtone și imaginea României în afara granițelor țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.