Veștea a vizitat șantierul Sălii Polivalente Brașov

Ministrul Adrian Veștea a efectuat astăzi o vizită de lucru pe șantierul Sălii Polivalente din municipiul Brașov, un proiect esențial în cadrul strategiei de dezvoltare a zonei metropolitane și de promovare a sportului și culturii.

„Proiectul, care va dispune de 11.233 de locuri, va servi drept punct central pentru evenimentele culturale și sportive, consolidând astfel poziția Brașovului ca municipiu al marilor proiecte. Sala Polivalentă nu este doar un proiect municipal, ci un element cheie într-o strategie mai amplă, destinată întregii zone metropolitane. Aceasta va reflecta dinamismul și inovația care caracterizează Brașovul, municipiul marilor proiecte”, a declarat ministrul Adrian Veștea, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Citeste și:  Misiunile pompierilor din minivacanța de Paște

Investiția în acest proiect este de 356.735.894,75 lei, inclusiv TVA, și este asigurată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), prin Compania Națională de Investiții, a menționat Veștea.

După vizita pe șantierul lucrărilor la Sala Polivalentă, ministrul Veștea s-a deplasat, împreună cu reprezentanți ai CNAIR, membri ai conducerii PNL Brașov și candidați în alegerile din 9 iunie, la Feldioara, la inaugurarea noii baze sportive. Și acest obiectiv a fost realizat printr-un proiect finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.