Victorie pentru jucătorii de tenis de masă Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu

Victorie pentru jucătorii de tenis de masă Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu. Tricolorii au câștigat la dublu mixt, scor 4-1 la seturi, în fața perechii Nicholas Lumm, Minhyung Lee (Australia).

La meci a asistat și președintele României Klaus Iohannis, alături de Mihai Covaliu președintele COSR și ambasadoarea României la Paris, Ioana Bivolaru.

Sportivii români au câștigat primul set 11-5, l-au pierdut pe al doilea pe fondul revenirii celor de la Antipozi, scor 6-11. Manșa a treia a fost una exrem de disputată, cu multe mingi de set salvate de români. Bernie a readus echipa în meci, iar Ovidiu a închis setul cu 14-12. A fost momentul decisiv al partidei care apoi nu a mai avut istoric. Tricolorii s-au impus cu 11-4 și 11-3 calificându-se în sferturi.

Citeste și:  Hochei. Corona Brașov, început de sezon fulminant! Victorie clară cu 5-1 în meciul cu Steaua București

„Setul 3 a fost foarte important pentru noi, pentru că am fost conduşi. Ne-am uitat unul la altul, ne-am dat încredere şi am zis că e foarte important să câştigăm setul ăsta. Cred că setul 3 a făcut diferenţa, pentru că apoi ne-am prins de jocul lor şi a fost un pic mai uşor. A fost foarte important acest set şi suntem bucuroşi că am reuşit să îl câştigăm, pentru că altfel ar fi fost mult mai greu”, Bernadette Szocs.

”Atmosfera este de vis, poate că la Rio a fost gălăgie mai mare, dar şi aici este un spectacol la cel mai înalt nivel. Cu siguranţă că atunci când vom juca cu asiatici, spectatorii vor ţine cu noi. Dar este de preferat să nu joci împotriva Franţei, aici cred că este de evitat. Pe de altă parte, această energie te ajută şi pe tine!”, a confirmat Ovidiu Ionescu.

Citeste și:  Restricții de circulație impuse pe perioada TESS Rally Brașov - Ediția 53

”În al doilea şi în al treilea set au fost emoţii, după cum aţi văzut, au jucat foarte bine. Nu sunt chiar nişte australieni australieni, sunt nişte australieni cu ochii mai mici. Cred că setul 3 a fost decisive, dacă nu reuşeam să-l câştigăm, era încurcată treaba. Împotriva coreenilor va fi un meci foarte greu. Am reuşit să câştigăm o singură dată împotriva lor la Lima, anul trecut în vară. Dar aici sunt emoţiile, presiunea şi se poate orice. Pe ei cred că e presiunea mai mare decât pe noi. Normal, după clasamente pornesc favoriţi, dar asta nu înseamnă că sunt şi mai buni, eu cred că putem să-i batem”, a declarat Andrei Filimon, antrenor tenis de masă.

Citeste și:  Hochei. Corona Brașov, început de sezon fulminant! Victorie clară cu 5-1 în meciul cu Steaua București

În sferturi românii vor întâlni Koreea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.