VIDEO Carne expirată de anul trecut, în meniul unui botez din Feldioara: 11 oameni au ajuns la spital

Petrecere încheiată tragic la Feldioara. 11 persoane, între care și un copil, au ajuns în stare gravă la spital după ce s-au intoxicat cu mâncarea servită la un botez, sărbătorit la un restaurant din Feldioara. Meniul preparat din ingrediente alterate le-a distrus petrecerea oamenilor, un sfert dintre ei fiind spitalizați. Petrecerea a început sâmbătă după-amiază, la un local din Feldioara. După masă, mesenii au început să se simtă rău. Oamenii au început să acuze dureri de burtă, amețeli și vărsături. Una după alta, ambulanțele au ‘curs’ în fața localului cu pricina pentru a transporta oameni la spital. Verdictul medicilor a venit imediat: toxiinfecție alimentară.
Comisarii ANPC Brașov s-au autosesizat și au descins la locația cu pricina. Inspectorii au fost șocați de mizeria găsită în bucătăria localului. În frigiderele unității, lucrătorii ANPC au descoperit carne expirată din noiembrie 2019. Activitatea restaurantului a fost imediat suspendată. Inspectorii au ridicat mai multe probe din bucătăria localului. Luni urmează să fie luată o decizie în privința restaurantului cu pricina.

Citeste și:  Strângere de fonduri pentru renovarea unei săli de clasă, demarată de parinții și elevii de la "Mircea Cristea"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.