VIDEO Ce au găsit angajații Companiei Apa Brașov într-un colector din Bartolomeu

Incredibil ce au putut să scoată angajații Companiei Apa dintr-un colector situat în cartierul Bartolomeu. Pentru că bazinul se înfundase, lucrătorii Companiei Apa au fost trimiși să scoată deșeurile aruncate. Ceea ce au găsit în colector i-a șocat până și pe lucrătorii Apa Brașov, care au văzut destule gunoaie în lunga activitate.


„Compania Apa realizează constant acțiuni de curățare a colectoarelor și rețelelor de canalizare din municipiul Brașov și din localitățile din aria de operare. Din păcate, acestea se înfundă frecvent cu diverse obiecte și mizerii aruncate iresponsabil de către cetățeni, de la șervețelele umede, până la materiale din plastic și alte deșeuri.
Astăzi, 10 aprilie 2020, colegii noștri de la Secția Canal au desfășurat o acțiune de decolmatare a colectorului de dimensiuni mari ( diametru 1 metru) din zona Avantgarden, mai exact, pe strada Lucernei.
Ținând cont de contextul epidemiologic actual, facem, din nou, un apel către locuitorii Brașovului: vă rugăm fiți responsabili și nu aruncați în toaletă obiecte din plastic, șervețele umede sau absorbante! Acestea se aruncă doar la gunoi, astfel ca apele, care sunt mai importante ca oricând, să fie protejate, precum și sistemul de canalizare, dar și sănătatea angajaților care se ocupă de întreținerea acestuia și care se expun riscului de a se contamina de la bacteriile existente în această mizerie.
În această perioadă de pandemie, angajații Companiei Apa Brașov rămân la serviciu pentru a menține la parametrii normali furnizarea apei potabile și pentru a desfășura operațiunile de curățare a rețelelor și colectoarelor care se înfundă în mod constant. Dumneavoastră stați acasă și fiți responsabili!”, se arată în comunicatul companiei.

Citeste și:  Bookisit ajunge la Brașov! Primul târg de carte second-hand pentru toată familia, pe 27 aprilie, la Centrul Cultural Apollonia 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.