Violonistul Alexandru Tomescu va susține concertul Metamorfoze, la Biserica Neagră @ Joi, 11 iulie

Biserica Evanghelică C.A. – Parohia Brașov invită publicul meloman la evenimentele culturale care vor avea loc în Biserica Neagră pe parcursul lunii iulie 2024.

În 11 iulie, de la ora 19.00, violonistul Alexandru Tomescu va susține, la Biserica Neagră, concertul Metamorfoze. Programul muzical de 75 de minute este o parte integrantă a Turneului Internațional Stradivarius dedicat, anul acesta, muzicii lui Johann Sebastian Bach.

Foto. Freepik.com @ frimufilms

Alexandru Tomescu va interpreta, la vioară, șase suite de J.S. Bach inițial compuse pentru violoncel. Artistul continuă să aducă muzica, atitudinea și valorile autentice către toate categoriile de public, din toate regiunile tării, prin intermediul viorii STRADIVARIUS Elder-Voicu, obiect de Patrimoniu Național, categoria Tezaur, care va fi parte a acestui proiect până în anul 2029.

Citeste și:  Brașovul, în competiția pentru un viitor verde: printre cele 15 orașe din România care visează la neutralitate climatică

Muzica va fi însoțită de iluminatul ambiental special conceput de regizorul Sergiu Ardelean.

Biletele pot fi achiziționate de la INSPIRATIO Gift Studio, situat în curtea Johannes Honterus nr. 8 (vizavi de Biserica Neagră), sau online de pe platforma booktes.com. Prețul unui bilet este de 50 de lei pentru toate categoriile de vârstă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.