Vizionarii vin în Poiana Brașov! Patru dintre cei mai reputati specialiști din România, în domeniul neuro-chirurgiei, neurologiei, psihologiei si toxicologiei 

Duminică, 29 septembrie, de la ora 16:00, Centrul de Conferințe și Evenimente K2 Alpin Poiana Brașov, găzduiește conferința “VIZIONARII”, care îi are invitați pe patru dintre cei mai reputati specialiști din România, în domeniul neuro-chirurgiei, neurologiei, psihologiei si toxicologiei.

Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, un vizionar al secolului în care ne aflam, susține cu tărie faptul că: Să trăiești bine, să îți prelungești durata de viață și să menții boala la distanță depinde doar de noi. Modul în care gândim noi este legat de o chimie. Această chimie este benefică pentru sănătatea noastră sau nocivă. Vindecările prin puterea minții presupun niște condiții” un mesaj puternic pe care profesorul Dulcan îl lansează către toți cei care au urechi să-l asculte si care vor fi prezenți în sala evenimentului VIZIONARII.

Citeste și:  Premii în valoare de 2.000 și 5.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la examenele naționale din 2024

Ca element de noutate, conferința VIZIONARII va aduce în premieră posibilitatea ca un număr limitat de participanți să aibă acces la un dialog față în față cu speakerul preferat, în cadrul sesiunilor de Focus-Grup, să adreseze direct speakerului preferat întrebările care îi macină, dar și spețele cu care se confruntă, urmând să primească raspunsul pe loc, într-un cadru privat. Sesiunile de dialog față în față vor fi urmate de o cină exclusivistă alături de cei patru VIZIONARI.

Conferința VIZIONARII – interviu cu audiență de 17 ani -, este o conferință în care Florentina Fântânaru va conduce discuția cu Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan despre decalogul sănătății, respectiv reguli esențiale, pentru o viață sănătoasă și longevivă.

Citeste și:  Basmele românești corelate cu cele africane într-un nou proiect cultural-educativ la Brașov

Cu Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, va discuta despre sănătatea creierului pe înțelesul tuturor, creierul nostru fiind centrala de comandă a corpului, controlând  totul, de la gânduri la mișcări și emoții.

Dialogul cu domnul Conf. Univ. Dr. Radu Țincu ne va ajuta să înțelegem cum și de ce dezvoltăm dependențe și impactul acestora asupra sănătății; că adicția poate fi tratată eficient iar drumul spre recuperare începe cu cunoașterea.

În cadrul ultimei sesiuni, în discuția cu Dr. Cristian Andrei se va aborda subiectul jocurilor de putere în cuplu, mai frecvente decât ne dăm seama. Aceste dinamici subtile, dar persistente, influențează comunicarea, luarea deciziilor și sentimentul de intimitate.

Citeste și:  Testul de la Evaluarea Națională de clasa a II-a va dura mai mult. Ce alte noutăți au fost anunțate pentru anul şcolar 2024-2025

Informații și bilete pentru CONFERINȚĂ se gasesc pe site-ul: https://m.iabilet.ro/bilete-brasov-vizionarii-100399/

De asemenea organizatorii evenimentului pun la dizpoziție oferte speciale la pachetele de cazare în cadrul Alpin Resort Hotel din Poiana Brașov, pachete care asigură și accesul în cadrul conferinței VIZIONARII.

Pachetele de cazare sunt disponibile aici: https://hotelalpin.ro/oferte/oferta-vizionarii/

Locurile în sală sunt limitate, iar perioada Early Bird este activă pe o durată limitată de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.