Voleibalistele de la Kids Tâmpa și-au consolidat locul 1 în grupă, câștigând și al treilea turneu al campionatului

Voleibalistele din chipa de U13 de la Kids Tâmpa și-au consolidat locul 1 în grupă și după cel de-al treilea turneu din campionatul național, la care au participat alături de alte trei echipe locale, pe care le-au învins după cum urmează: 3-1 cu Bravol A, 3-0 cu Bravol B și 3-1 Corona.

Tinerele voleibaliste de la Kids Tâmpa au făcut un turneu bun, fapt care l-a făcut pe antrenorul Andrei George să declare că este mândru de felul în care au progresat. “Am avut un turneu reușit, în care am făcut trei jocuri bune. Mă bucur că am reușit să aplicăm ceea ce am antrenat iar pentru asta le felicit pe fete. De asemenea, mulțumesc părinților care au fost de fiecare dată alături de noi și au creat o atmosferă de competiție în sală. Toate acestea au contribuit la reușita unui spectacol sportiv frumos”.

Citeste și:  Angajații CFR călători, umiliți de sistemul returo: Chemarea la casierie ca la cutia milei

Antrenorul de la Kids Tâmpa a mai adăugat legat de meciul echipei de U17, care a pierdut în acest weekend, cu 3-0 în deplasare, cu CSȘ Târgoviște, că partida a fost una disputată și spectaculoasă, iar reușita gazdelor s-a făcut în urma unor detalii mici. “În ciuda faptului că am pierdut la Târgoviște cu echipa mare, pot spune a fost un meci frumos, disputat și spectaculos. Echipa a prestat un joc bun, doar amănuntele au făcut diferența. Chiar dacă am pierdut, pot spune că am reușit unul dintre cele mai bune jocuri din acest campionat liga elită 2023/2024. Și aici trebuie să le mulțumesc părinților care au fost alături de noi și în această deplasare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.