Voleiul de la Kids Tâmpa, în linie dreaptă pentru startul sezonului competițional

Mai sunt doar câteva zile până al startul noului sezon, iar la secția de volei de la Kids Tâmpa Brașov, antrenorul Andrei George a intrat în linie dreaptă cu pregătirea primelor partide oficiale.

Pentru a vedea mai bine relațiile de joc dintre jucătoare, dar și cum se comportă echipa în teren, din punct de vedere tehnico tactic, Andrei George a programat zilele trecute partide amicale, atât pentru junioarele 2 cât pentru junioarele 3. Cele mai mari au jucat, în deplasare, la CS Câmpulung, un joc școală în care antrenorul brașovean a avut ocazia să vadă și să corecteze ce nu funcționează cum își dorește, în jocul echipei sale. „La Câmpulung a fost un joc școală, în care m-a interesat în mod special să văd relațiile de joc, pentru că încă suferim la acest aspect iar asta se vede în jocul nostru de la acest moment. Cu toate acestea sunt optimist, am încredere în fete că reglăm aceste lucruri pe parcurs. Se vede o creștere de formă care mă face să am încredere și să pot spune că sezonul va fi lung și avem timp să ne punem la punct cu toate, în așa fel încât la finalul lui să fim acolo unde ne dorim. Au fost și lucruri care au funcționat bine în acest amical, cum ar fi serviciul, de care pot spune că sunt mulțumit”.

Citeste și:  Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo

În ceea ce privește junioarele 3, care au jucat trei partide, una cu Alpha Sibiu și două cu Academia Wolves București, antrenorul Andrei George a punctat că la această echipă se simt mult mai bine relațiile de joc și chimia între jucătoare. “Ce m-a interesat cel mai tare, atât la meciurile de junioare 2 cât și la junioare 3, a fost să văd cum funcționează fetele în teren. Într-un sport de echipă, este extrem de important să existe relații de joc foarte bune și acea chimie între jucătoare pentru ca ele să se ajute una pe alta în teren. Aici pot spune că sunt mulțumit pentru că la junioare 3 chiar există așa ceva, dovadă și victoriile obținute. Nu am pus noi preț pe rezultate în meciurile amicale, dar jocul nostru a mers în direcția care trebuie și am mare încredere că așa vom continua”.

Citeste și:  Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo

Andrei George a mai adăugat că va porni în noul sezon cu gândul de a lua totul pas cu pas. “Nu folosesc cuvinte mari, prefer să iau meci cu meci acest sezon competițional, dar recunosc, îmi doresc să ne menținem parcursul foarte bun de anul trecut și să mergem cât mai sus spre vârful competiției. La junioare 3, primul pas către realizarea obiectivului, este accederea în semifinala campionatului”.

Sezonul competițional 2023-2024 la volei, începe în 30 setembrie, atunci când junioarele 2 vor juca în deplasare cu CNMV Ploiești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.