Vreme capricioasă în România. Maxima zilei la Brașov atinge 24°C

Marți, vremea se încălzește semnificativ în special în regiunile sudice, însă norii persistă, iar spre seară se așteaptă ploi și descărcări electrice în Banat, Oltenia și Crișana. Cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp, existând condiții de grindină, iar vântul se va intensifica, cu rafale de până la 65 km/h. Temperaturile maxime vor varia între 20 și 29 de grade Celsius.

Brașovul se va bucura de o zi caldă și frumoasă, cu o maximă de 24 de grade.

La munte, atmosfera va fi inițial însorită, dar treptat se vor aduna nori și vor apărea ploi sporadice, posibil însoțite de grindină.

Pe litoral, vremea va fi în general frumoasă, cu șanse reduse de ploaie, iar temperaturile maxime se vor situa între 19 și 22 de grade.

Citeste și:  Brașov: Rețea medicală solidă, dar spor natural negativ în 2023. Bolile cardiovasculare, principala cauză de deces

Miercuri, vremea va fi instabilă, cu precipitații abundente și descărcări electrice în vestul, sudul și centrul țării. În unele zone va cădea grindină, iar vântul va sufla cu putere. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 27 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.