Vreme rece în sudul și sud-estul țării, ploi în majoritatea regiunilor. Maxima zilei la Brașov atinge 17°C

Începutul de săptămână ne aduce atmosferă închisă, soarele va sta mai mult ascuns după nori, iar temperaturile vor fi destul de scăzute. Astăzi, la Brașov, minima zilei este de 13°C, iar maxima atinge 17°C.

Ziua de astăzi, 4 septembrie, ne aduce vreme rece în sudul și sud-estul țării, iar în majoritatea regiunilor se adună norii și vor lasă în urmă cantități importante de apă. În  Oltenia, Muntenia, Transilvania cât și în Dobrogea vor fi mai multe reprize de ploi torențiale însoțite de tunete, fulgere și grindină. Vântul își va face simțită prezența și va sufla cu viteze de peste 55 de km/h în sud-est, vest dar și în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 29 de grade.

Citeste și:  Peste 123.900 de persoane şi aproximativ 46.500 de mijloace de transport au tranzitat fro­ntiera în ultimele 24 de ore

La munte nu vom renunța la umbrele, atmosfera va fi instabilă și va ploua în toată zona montană. Vântul se va intensifica pe creste.

Mâine, 5 septembrie, vremea se va ameliora, iar temperaturile vor fi în creștere și vor fi înnorări și precipitații slabe doar în zona montană, submontană și în sudul teritoriului. Tot pe aici vântul se va înteți, iar temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade.

Foto. MeteoRomania.ro / 04.09.2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.