Weekend plin de distracție la WinterKiss 2024! Poiana Brașov, Paltiniș și Domeniul Schiabil Șureanu te așteaptă cu o mulțime de surprize

WinterKiss 2024 este în toi și aduce distracție maximă pe pârtiile din Carpați! Fie că ești pasionat de schi, snowboard sau pur și simplu vrei să te bucuri de atmosfera vibrantă de afterski, WinterKiss are ceva pentru toată lumea.

În această sâmbătă, 2 martie, publicul este așteptat în stațiunea Poiana Brașov, unde atmosfera va fi întreținută de DJ ANTENNA și DJ GEORGE A, iar gazda evenimentului va fi DJ YAANG.

Tot sâmbătă, pe Domeniul Schiabil Șureanu, atmosfera va fi întreținută de DJ Emil Safta și MC Tom Crîngureanu, iar gazda evenimentului va fi Cristi Neacșu.

Duminică, 3 martie, publicul este așteptat în stațiunea Păltiniș, unde atmosfera va fi întreținută de DJ Emil Safta și MC Tom Crîngureanu, iar gazda evenimentului va fi Cristi Neacșu.

Citeste și:  Wizz Air, prima companie aeriană ultra low cost care va opera zboruri cu cel mai nou model din familia A 320 - Airbus A 321 XLR

Chiar dacă nu ajungeți la munte în această perioadă, KissFM vă aduce atmosfera de poveste a WinterKiss direct la voi acasă! Puteți asculta la radio cele mai tari petreceri de afterski, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19:00 la 21:00.

Pregătiți-vă pentru o incursiune sonoră în inima munților, cu muzică energică, invitați speciali și o atmosferă incendiară. Stați cu urechile pe KissFM și trăiți experiența WinterKiss!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.