Wizz Air a lansat abonamentul anual cu zboruri nelimitate. Cât te costă un “All You Can Fly”

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, a anunțat lansarea unui abonament inovator, „All You Can Fly”. Acest abonament anual le oferă pasagerilor libertatea de a zbura nelimitat către cele peste 800 de destinații din rețeaua Wizz Air, pe o perioadă de 12 luni. Pentru a profita de această ofertă unică, pasagerii pot achiziționa abonamentul la prețul special de pre-vânzare de 499 de euro. După această perioadă, prețul va crește la 599 de euro.

Abonamentul WIZZ All You Can Fly este primul de acest tip din Europa, Wizz Air fiind singura companie aeriană care oferă un număr mare de zboruri la un preț fix. Abonamentul anual de 599€ va oferi călătorilor spontani acces la zboruri din întreaga rețea Wizz Air, cu o taxă de rezervare periodică de numai 9,99€. Noile opțiuni de abonament vor oferi clienților o oportunitate extraordinară de a călători oricât de des doresc, ajutându-i să economisească bani, comparativ cu prețurile obișnuite ale biletelor.

Citeste și:  Wizz Air, prima companie aeriană ultra low cost care va opera zboruri cu cel mai nou model din familia A 320 - Airbus A 321 XLR

De la soare și mare în Marea Mediterană la aventuri montane în Alpii Austrieci, precum și vizitarea obiectivelor turistice în orașe renumite pe plan mondial ca Paris și Londra, abonamentul WIZZ All You Can Fly va conecta călătorii aventuroși la unele dintre cele mai bune city-breakuri și locații ieșite din comun din Europa și nu numai. Fie că ai poftă de pizza din Italia sau vrei să petreci un weekend lângă unul dintre lacurile splendide ale Europei, oportunitățile de călătorie de ultim moment te vor duce către cele mai bune destinații culturale și culinare din lume.

Perfect pentru cei care zboară frecvent și care sunt mereu în căutarea următoarei lor călătorii, abonamentul este valabil pentru un pasager, într-o perioadă de 12 luni. Clienții vor putea alege din destinațiile disponibile cu 72 de ore înainte de data și ora plecării. Pe lângă costul abonamentului, se achită o taxă de rezervare de doar 9,99 euro, de fiecare dată.

Citeste și:  RATBV oferă invitații la două spectacole ale Teatrului Dramatic ”Sică Alexandrescu”

Pentru a ajunge pe pagina dedicată ofertei, dați click AICI.

One thought on “Wizz Air a lansat abonamentul anual cu zboruri nelimitate. Cât te costă un “All You Can Fly””

  1. Este o buna oferta.
    Va rog pentru date de Sbori in directia Sibiu ,asi sbura de multe ori doar pentru 3 zile, deacea cind sund sboruri din Karlsruhe- Baden Baden sau Stuttgart?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.