Zborurile Dan Air de pe aeroportul din Brașov ar putea fi suspendate!

Compania aeriană Dan Air analizează suspendarea zborurilor de pe aeroportul din Brașov, după repetatele incidente care au dus la întârzieri și aterizări pe alte aeroporturi, potrivit unor declarații recente făcute de directorul general Matt Ian David pentru Economica.net.

„Analizăm să nu mai zburăm de pe aeroportul din Brașov. Le-am cerut colegilor mei să vină cu soluții, să reducă anumite riscuri, dacă până mâine nu se pot rezolva, vom suspenda zborurile. Nu putem pune în pericol siguranța pasagerilor după incidentul din 24 iunie. A fost ultima picătură. Cei care vor să anuleze vor primi banii înapoi, iar cei care vor vrea să zboare, le vom pune la dispoziție, gratuit, autocar spre București, iar zborurile vor fi efectuate de aici”, a declarat pentru Economica.net Matt Ian David, CEO Dan Air.

Mâine, 27 iunie, Matt Ian David va susține o conferință de presă unde va anunța decizia finală. Circa 3.200 de pasageri care urmau să zboare cu Dan Air ar fi afectați de anularea zborurilor în următoarele două săptămâni și peste 20.000 pentru întreg sezonul, ne-a mai declarat oficialul companiei.

    Citeste și:  De la dizabilitate la abilitate în doar șase luni – Povestea transformării cu Iulia Dănilă și invitați speciali

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.