Ziua Independenței Indiei, sărbătorită la Brașov

Comunitatea indiană din România, în parteneriat cu Ambasada Indiei la București, vă invită să sărbătoriți împreună „Ziua Independenței Indiei”. Evenimentul va avea loc în perioada 15-16 august 2024 la Coresi Shopping Resort, Brașov.

Organizator eveniment, Ritu Sinha: „Veți participa la un eveniment cultural de excepție. În intervalul celor două zile, între orele 10:00-22:00, sunt programate mai multe activități prin intermediul cărora aveți ocazia să ne descoperiți cultura, valorile, tradițiile și o mică parte a istoriei noastre. În 15 august, se împlinesc 77 de ani de când a fost proclamată independența Indiei. În această zi, în 1947, India a obținut independența față de Marea Britanie și a devenit o națiune liberă, suverană și democratică. Noi suntem gazde primitoare și vă așteptăm, cu mic și mare, la această sărbătoare națională indiană. Noi îmbrățișăm multiculturalitatea, la fel ca România. La evenimentul din 15-16 august, vrem să vă prezentăm spiritul Indiei în artă, ținută vestimentară, creație și gastronomie. Pe scurt, vă facem cunoscută filosofia noastră de viață și vă promitem distracție”.

Citeste și:  Basmele românești corelate cu cele africane într-un nou proiect cultural-educativ la Brașov

Din program:

  • Intonarea imnului și prezentarea unui documentar despre India.
  • Gastronomie de excepție – Bucurați-vă de autenticitatea și diversitatea bucătăriei indiene.
  • Artă tradițională cu henna – Experimentați frumusețea modelelor cu henna de către artiști pricepuți.
  • Spectacole culturale – Urmăriți spectacole de muzică și dans care vă vor transporta în inima Indiei.
  • Spiritualitate și Yoga – Experiența realizării Sinelui.
  • Prezentare de modă – Doamne din România și Asia vor prezenta o colecție specială de haine tradiționale și contemporane.
  • Suportul Ambasadei Indiei – Bucurați-vă de prezența și sprijinul reprezentanților Ambasadei Indiei la București, care vor contribui la autenticitatea și solemnitatea evenimentului.

Programul artistic va fi susținut de artiști indieni, precum Mahua și Sanchita, Mirvani și Punjab Group.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.