Ziua Internațională Panda Roșu, sărbătorită și la Zoo Brașov

Joi, 21.09.2023, Grădina Zoologică Brașov, la inițiativa organizației Red Panda Network, vă invită să sărbătorim împreună cea de-a 12-a ediție a Zilei Internaționale dedicate acestor mamifere amenințate cu dispariția.

Fiți alături de Peggy și Benjamin, cei doi panda roșii de la Zoo Brașov, între orele 11:00 şi 16:00, în zona adăpostului lor, unde vor avea loc diverse ateliere și activități educaționale care vă vor ajuta să aflați numeroase lucruri interesante despre aceste animale drăguțe. Alături de ei vor fi și colegii noștri care vă vor răspunde intrebărilor și curiozităților pe care le aveți legate de această specie.


Program activități:

  1. Să facem cunoștință” (prezentare panda roșu), ora 11.00
    Într-o lume în care mediul natural se restrânge iar zonele urbane se extind, grădina zoologică a devenit locul cel mai la îndemână în care pot fi observate şi admirate animalele sălbatice. Haideţi să facem cunoştinţă și să ne împrietenim cu unii dintre cei mai nostimi locuitori de la Zoo, cu Peggy și Benjamin, cei doi panda roșii.
  2. , Panda roșu în culori!” (desen cu creioane colorate), ora 12.00
  3. , Peggy și mâncarea preferată’’ (labirint). Panda roşu s-a rătăcit! Ajut-o pe năzdrăvana Peggy să ajungă la crenguțele de bambus în timp util pentru prânz! Pe colile de hârtie primite, copiii vor descoperi în labirint calea cea mai scurtă spre crenguțele de bambus.
  4. Ochi de panda” (desen), ora 13.00 (Găsește 5 diferențe între aceste imagini)
  5. , Învăţăm să desenăm panda roșu’’, ora 14.00
  6. Red Panda Origami, ora 15.00
  7. Ai aflat azi cauzele care au condus la micşorarea numărului de panda. Transmite un mesaj oamenilor pentru a salva această specie! (pe tot parcursul evenimentului)
Citeste și:  Cod galben de furtuni în mai multe zone ale țării, inclusiv la Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.