1.407 contestații la Brașov după afișarea primelor rezultatelor la BAC

Inspectoratul Școlar Județean Brașov a centralizat cererile de reevaluare a lucrărilor candidaților la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020.

Au fost depuse 1.407 contestații după afișarea primelor rezultate obținute de candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat.

Din totalul celor 1.407 contestații, la proba scrisă de Limba și literatura română au fost depuse 476, la proba obligatorie a profilului și a specializării 467, proba la alegere a profilului și specializării – proba 398 iar la proba de Limba și literatura maternă – 66 de contestații.

Cele mai multe contestații au fost depuse la disciplina Limba și literatura română (REAL) iar cele mai puține la Chimie și Limba maghiară.

Citeste și:  Veşti proaste pentru iubitorii de ciocolată! Este criză de cacao la nivel mondial, iar prețurile vor crește semnificativ

Soluționarea lucrărilor contestate va avea loc în perioada 01-04 iulie, rezultatele finale urmând a fi făcute publice duminică, 5 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.