1 IUNIE.Grădina Zoologică și Centrul de Agrement din Poiana Brașov îi așteaptă pe copii cu evenimente și gratuități

Marți, 1 iunie, Primăria Municipiului Brașov va aduce zâmbete pe buzele celor mai mici brașoveni, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, invitându-i atât pe cei mici, cât și pe cei mari, la activități organizate la Grădina Zoologică Brașov și la Centrul de Agrement și Divertisment Poiana Brașov.

,,Ziua Internaţională a Copilului înseamnă ziua în care toți copiii ar trebui să zâmbească, să se bucure de jocuri şi distracţii, să facă desene pe asfalt, să se plimbe cu părinții sau bunicii, să își facă prieteni noi. Înseamnă generozitate, dragoste, inocenţă, duioşie. De aceea noi, municipalitatea, ne-am gândit să le oferim o zi de sărbătoare, pe care să o petreacă alături de cei dragi și de care să se bucure din plin. Astfel, toți copiii vor avea acces gratuit la Grădina Zoologică și la activitățile Centrului de Agrement din Poiana Brașov. Aici vor descoperi o serie de surprize, de la jocurile copilăriei, cum ar fi «baba-oarba» sau «elastic», la discuții cu specialiști despre animalele de la zoo, sau jocuri din cadrul centrului de agrement. Vă așteptăm pe toți, copii, părinți și bunici, să vă bucurați de magia copilăriei”, a declarat viceprimarul Sebastian Rusu.

Citeste și:  Asociația Antiteatru prezintă piesa "Crocodil", astăzi, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Grădina Zoologică le-a pregătit copiilor 8 ore de distracție, între 11.00 și 19.00, în care vor putea să admire și să afle lucruri interesante despre ele și preocupările lor, direct de la cei care se ocupă cu multă pasiune de ele, vor face desene pe asfalt, se vor putea juca șotron, baba oarba, rațele și vânătorii, elastic și multe alte jocuri. Intrarea este gratuită pentru copiii de până la 14 ani.

Totodată, Grădina Zoologică va fi deschisă și luni, 31 mai, pentru a le da posibilitatea turiștilor și brașovenilor care au un weekend prelungit să viziteze zoo Brașov, deși programul grădinii este de marți până duminică.  

Citeste și:  Ghidul de finanțare pentru sprijinirea investițiilor destinate producției de compost pe bază de gunoi de grajd și alte deșeuri agricole compostabile a fost pus în consultare publică

Și Centrul de Agrement din Poiana Brașov le-a pregătit multe surprize micilor brașoveni, între 4 și 14 ani, care vor avea acces gratuit la toate activitățile centrului. Ei vor putea exersa aruncare bilelor de bowling, pe cele 8 piste profesioniste, vor putea juca biliard, pe cele 3 mese, tenis de masă, unde vor avea la dispoziție 4 mese, vor putea face escaladă, juca minigolf sau șah și vor putea utiliza simulatoarele și jocurile electronice pe care le are acest centru. Programul dedicat copiilor va fi între 12.00 și 17.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.