11 dascăli din Brașov au luat 10 la titularizare

Ministerul Educației și Cercetării a publicat pe site-ul titularizare.edu.ro rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2020 (înainte de înregistrarea contestațiilor).

  • Procentul notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații din județul Brașov care au susținut proba scrisă este de 64,16%, superior în raport cu procentele consemnate în ultimii trei ani.
  • 11 candidați au obținut nota 10, iar 484 de candidați au obținut note între 7 și 9,99. Din promoția curentă, 73 de candidați au obținut note peste 7 (șapte).
  • Două lucrări au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei.
Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

De menționat este faptul că județul nostru, cu procentul de promovare de 64,16%, se află pe locul al treilea la nivel național după Cluj – 69,66% și Dolj – 65,57%.

Contestațiile pot fi depuse la sediul Inspectoratului Școlar Județean Brașov sau transmise prin mijloace electronice în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Informații suplimentare referitoare la depunerea contestațiilor cât și cererea tip se pot găsi pe site-ul de web al Inspectoratului Școlar Județean Brașov, www.isjbrasov.ro. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Citeste și:  În data de 28 martie, Ciolacu a emis decizia finală privind închiderea magazinelor în weekend

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Brașov în perioada 12 – 14 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.