12 apeluri la Salvamont Braşov, în doar 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont, direct sau prin 112, s-au primit 79 de apeluri prin care se solicită intervenţia de urgenţă a echipelor Salvamont.

Potrivit unei informări de pe pagina de Facebook a Salvamont România, au fost: 12 apeluri pentru Salvamont Braşov, câte 10 apeluri pentru Salvamont Predeal şi Salvamont Alba, 8 apeluri pentru Salvamont Lupeni, câte 7 apeluri la Salvamont Sinaia şi Salvamont Sibiu, câte 3 apeluri pentru Salvamont Cluj, Salvamont Bran, Salvamont Azuga şi Salvamont Vatra Dornei, câte 2 apeluri pentru judeţul Gorj şi la Salvamont Harghita, Salvamont Buşteni-Prahova şi Salvamont Maramureş şi câte un apel la Salvamont Gorj, Salvamont Covasna, Salvamont Neamţ, Salvamont Argeş şi Salvamont Muntele Mic.

Citeste și:  Game Changer-ul, cel mai vânat profil de executiv pe piața muncii în 2022

S-au mai primit 48 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre domeniile schiabile şi diferite zone montane, precizează sursa citată.

„În aceste zile din weekendul de final al vacanţei şcolare, formaţiile Salvamont vor asigura efective sporite în zonele în care se înregistrează afluenţă turistică mare, pe domeniile de practicare a sporturilor de iarnă, în bazele, posturile şi cabinetele medicale Salvamont, astfel încât să se asigure cu promptitudine şi la cel mai înalt nivel, asistenţa Salvamont. Peste 400 de salvamontişti se află zilnic la datorie în zonele montane. Salvamont România vă îndeamnă la atenţie şi responsabilitate în derularea activităţilor montane”, mai scrie în postarea de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.