1,2 milioane de lei alocă forul județean brașovean, în acest an, pentru susţinerea sportului de performanţă în judeţul Braşov

1,2 milioane de lei alocăm în acest an pentru susţinerea sportului de performanţă în judeţul Braşov!

De vineri, 9 martie, s-a deschis Apelul de proiecte în cadrul Programului privind acordarea de finanţări nerambursabile din bugetul propriu al judeţului pe componenta Promovarea Sportului de Performanţă.

900.000 lei din buget sunt alocate pentru proiectele referitoare la sporturile olimpice şi paralimpice, iar 300.000 lei sunt alocate pentru sporturile neolimpice.

Reprezentanţii cluburilor şi asociaţiilor sportive sunt invitați să depună proiecte care să vizeze fie organizarea de competiții internaționale sau naționale, fie activităţi de pregătire și participare la competiții oficiale.

Datra-limită pentru depunerea proiectelor la sediul Consiliului Judeţean Braşov este 10 aprilie.

Citeste și:  Ziua de salariu pentru profesori și angajații din Educație, modificată în aprilie. Banii vor fi plătiți cu trei zile mai devreme

Ghidul solicitantului, formularele aferente şi informaţiile necesare potenţialilor beneficiari ai acestui program sunt disponibile pe site-ul Consiliului Judeţean Braşov, aici.

Sursa, Facebook / Adrian Veștea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.