12 suspecți bănuiți de corupție, reținuți în urma perchezițiilor efectuate ieri de către polițiștii brașoveni, în Prahova

Ieri, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Serviciul de Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au efectuat în județul Prahova 38 de percheziții domiciliare la domiciliile persoanelor fizice bănuite de săvârșirea unor fapte de corupție.

În urma activităților procedurale desfășurate au fost identificate și indisponibilizate mai multe autovehicule, totodată fiind ridicate înscrisuri ce constituie mijloace materiale de probă necesare continuării cercetărilor.

 Au fost puse în aplicare 26 de mandate de aducere, iar în baza probatoriului administrat în cauză, procurorii au reținut pentru 24 ore, 12 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 60 ani, toți din județul Prahova, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov de către polițiștii specializați în investigarea criminalității economice.

Citeste și:  Căldură doar la cerere în caloriferele din Brașov, racordate la sistemul public! Ce trebuie să știe locuitorii

La activități a participat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă  Tribunalul Brașov, polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, Poliția Municipiului Brașov, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, alături de polițiști din cadrul I.P.J. Prahova și jandarmi.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.