kis fm

127 de amenzi aplicate de polițiștii brașoveni pentru încălcarea normelor Covid

Activitățile ample desfășurate în sistem integrat, pentru verificarea respectării normelor legale impuse în contextul prevenirii și combaterii răspândirii virusului SARS-CoV-2, au continuat și în cursul zilei de 09 august 2020, în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, supermarketuri, terase și cluburi în aer liber situate pe raza județului Brașov.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, polițiști locali, reprezentanți ai Ministerului Muncii, Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor din județul Brașov, Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Brașov, au desfășurat activități de verificare cu efective mărite, printre prioritățile echipelor de verificare aflându-se și mijloacele de transport în comun.

Citeste și:  Primăria Brașov a lansat licitația pentru noi planuri urbanistice în zona centrului istoric și Brașovul Vechi

La activitățile desfășurate ieri, 09 august a.c., au fost angrenate peste 200 de forțe de ordine, care au verificat 375 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate pe linia respectării măsurilor impuse în perioada stării de alertă.

Au fost aplicate 127 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 90 de sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 R privind circulația pe drumurile publice, 52 de contravenții pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 16 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor H.G. nr. 553/2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.