18 milioane de euro costă balizajul pentru Aeroportul Ghimbav

Licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de balizaj la aeroportul de la Ghimbav a fost lansată de Consiliul Județean Brașov. Valoarea contractului este de 88,21 milioane de lei, cu TVA, respectiv de 18,64 milioane de euro, și are ca termen de depunere a ofertelor data de 22 august.
Pe lângă instalațiile de balizaj propriu-zise, contractul include și amenajarea pistei, inclusiv completarea acostamentului în zona de joncțiune Cale de Rulare, dar și amenajarea de protecții cămine canalizație balizaj, și la cele de canalizare pluvială. Contractul ar urma să se deruleze pe o perioadă de 11 luni, iar atribuirea se va face în funcție de cel mai bun raport calitate – preț.
Adjudecatarul trebuie să ofere și asistența tehnică pe perioada derulării proiectului, dar și să calibreze balizajul la finalul lucrării cu un avion în zbor, respectiv să simuleze o aterizare, astfel încât echipamentele să funcționeze la parametrii optimi. În cadrul contractului vor fi efectuate și o serie de amenajări pentru protecția mediului, cu o valoare estimată de 12.021 lei.

Citeste și:  Lidl organizează a zecea ediție a campaniei de colectare a alimentelor, un gest de solidaritate pentru comunitățile defavorizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.