Încă un soţ agresiv a primit ordin de restricţie

La data de 11 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat în vârstă de 59 ani din mun. Brașov.
Echipa de cercetare care s-a deplasat la fața locului a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu pumnul, de mai multe ori, în zona capului.
În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză şi au dispus evacuarea temporară a acestuia din locuinţa situată în mun. Brașov.
De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Citeste și:  Drepturile de ajutor de încălzire, acordate în toamna lui 2023, inclusiv pentru cei care utilizează material lemnos, vor fi menținute în plată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.