20.400 lei pentru pianul Liceului de Muzică din Brașov, în urma concertului caritabil

Cea de-a cincea ediție a spectacolului caritabil „Muzică de poveste”, desfășurat vineri, 16 decembrie 2022, la Sala PATRIA din Brașov, organizat de Asociația de Părinți PRO MUSICA „Tudor Ciortea”, în colaborare cu Liceul Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov, a reușit să colecteze 20.400 lei, atât din biletele vândute, cât și din donații. Visul comun al elevilor și al profesorilor acestei instituții de învățământ, de o perioadă mai lungă, este acela de a avea un pian de concert.

Din păcate, pandemia a amânat demersul Asociației de Părinți PRO MUSICA „Tudor Ciortea”, acela de a strânge fonduri necesare achiziționării acestui instrument performant. Și încă mai este nevoie de donații.

Citeste și:  Căldură doar la cerere în caloriferele din Brașov, racordate la sistemul public! Ce trebuie să știe locuitorii

Concertul a fost susținut de elevii și profesorii liceului, împreună cu invitata Maria Catrina – soprană, acompaniată la pian de Simona Patriche (ambele de la Opera Brașov). Au participat: prof Mihaela Manciu, prof. Alexandra Glogojan, prof. Cătălin Iosub, alături de ansamblurile: CORONA MELOS – dirijor: prof. înv. Camelia Epure, Corul GYMNASIUM – dirijor prof. Elena Laura Greavu, VERSUS – prof. coordonator Cristina Puia, grupul vocal-instrumental RAPSODIA – condus de prof. Liviu Ioan Iosif, ansamblul instrumental condus de prof. Izabela Brașoveanu și elevii soliști: Andrei Bucă, Kimberly Constantinică, Darius Moisa și Andra Bordei de la clasele prof. Paula Duca și Magdalena Suciu. Programul artistic prezentat a fost unul deosebit de variat și de bogat, care a acoperit multe genuri musicale și care a adus aprecierea unanimă a spectatorilor.

Citeste și:  Brașoveanca Timea Lőrincz, prezentă în Geneva la o vizită de lucru

Deși acest eveniment s-a încheiat, rămâne la dispoziția celor interesați să doneze contul Asociației de Părinți PRO MUSICA „Tudor Ciortea” Brașov: RO15CECEBV0630RON0843584, deschis la CEC Bank.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.