200 de militari din ţări din zona Balcanilor vor participa la exerciţiul Carpathian Eagle, la Cincu

Ziua Distinşilor Vizitatori a Exerciţiului multinaţional al Forţelor pentru operaţii speciale, Carpathian Eagle 2020, va avea loc vineri, la Poligonul din Cincu, judeţul Braşov, unde în aceste zile se desfăşoară o activitate comună a peste 200 de militari din Albania, Bulgaria, Grecia, Macedonia de Nord şi Turcia, în cooperare cu structuri ale Ministerului Apărării Naţionale din România, potrivit unei informări a MApN.

Scopul exerciţiului Carpathian Eagle este de a antrena structurile FOS pentru planificarea, organizarea, conducerea şi executarea unei operaţii speciale independente, pe baza unui scenariu fictiv.

Peste 200 de militari din Albania, Bulgaria, Grecia, Macedonia de Nord şi Turcia, în cooperare cu structuri ale Ministerului Apărării Naţionale, participă cu mijloace de luptă terestre şi aeriene, în perioada 14 – 26 septembrie, la Exerciţiul multinaţional al Forţelor pentru operaţii speciale (FOS) „Carpathian Eagle 2020”, ce se desfăşoară în Poligonul Cincu.

Citeste și:  Comunitatea diplomatică din România se mobilizează în spirit filantropic pentru cea de-a 30-a ediţie a IWA Charity Christmas Bazaar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.