340 de laptop-uri şi 463 de tablete vor fi achiziționate de CJ Brașov pentru învăţământul special

Aleşii judeţeni au aprobat în ședința de astăzi, modificarea Hotărârii nr. 342/2020 privind aprobarea proiectului „Achiziție de echipamente din domeniul IT pentru școlile speciale din subordinea Consiliului Județean Brașov” și a cheltuielilor legate de proiect, în sensul creşterii sumei urmează să fie accesată de administraţia judeţeană în cadrul Axei 2 a Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 1.904.063,31 lei, cu o cofinanţare de 38.081,27 lei din bugetul propriu al Judeţului Braşov.

În următoarele zile proiectul va fi depus, iar după aprobarea lui vor fi achiziţionate 340 de laptop-uri pentru profesori şi 463 de tablete pentru elevi.

Beneficiarii proiectului sunt cadrele didactice şi elevii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Făgăraş, Şcoala Profesională Specială Codlea, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Braşov, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Brădet (Săcele) şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Braşov.

Citeste și:  Brașovul capătă noi aripioare: Zboruri directe spre Madrid din această iarnă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.