35 de concurenți pentru etapa finalului de an la Promo Rally

Duminică, 12 decembrie, se va desfășura ultima etapă a anului 2021 pentru Promo Rally powered by WRT Parts & TELL Security Systems susținut de Auto Chelu și Dinamic 92, etapă care reprezintă și etapa a patra a sezonului 2021 – 2022.

Cu cateva zile înainte de startul etapei lista provizorie de înscrieri conține 35 de nume. O listă cuprinzătoare dacă judecăm după faptul că înscrierile rămân deschise până în dimineața zilei de duminică, 12 decembrie.

Din punct de vedere al componenței, la ora redactării acestor rânduri, se remarcă participanții cu o prezență constantă în acest sezon, dar și nume noi care vor încerca să profite de ultima ocazie în care punctele obținute duminică adăugate la cele două etape care vor urma în 2022, pot conta în lupta pentru un loc pe podiumul de premiere de la finalul campionatului.

Citeste și:  Cupa Davis: Jucătorul Filip Jianu a adus victoria României în meciul cu Thailanda, 3-2

După cum a fost anunțat, ultimele două etape programate pentru lunile ianuarie și februarie 2022 vor decide campionii claselor și implicit câștigătorii premiilor în bani oferite de partenerul principal al evenimentului, compania TELL Security Systems.

Alături de premiile de la finalul campionatului și în această etapă partenerii clubului Auto Blic: WRT Parts, Auto Chelu, BOP Motorsport și Kiki Cri Auto au pregătit premiile specifice fiecărei etape.

Așadar, dacă încă nu ați făcut-o, mai aveți timp să vă înscrieți pentru etapa campionatului de Promo Rally care încheie anul 2021 din punct de vedere automobilism.

Documente Promo Rally – 12 decembrie 2021:

Citeste și:  România a învins clar Polonia, cu 67-27, la debutul în Rugby Europe Championship 2023

Program Promo Rally – 12 decembrie 2021:

  • Verificări tehnice: 08:30 – 09:30
  • Recunoaștere – PE JOS: 08:30 – 09:30
  • Antrenament: 09:30 – 11:20
  • Concurs 1: 11:20 – 13:10
  • Concurs 2: 13:10 – 15:00
  • Concurs 3: 15:00 – 16:50
  • Festivitatea de premiere: 17:15

Etapa a patra a Promo Rally se va desfășura cu spectatori, dar cu purtarea măștii de protecție în zone aglomerate și cu păstrarea distanțării, conform noilor restricții impuse de CNSU și Guvernul României. Dând dovadă de responsabilitate față de noi și între noi, vom putea continua activitatea profesională și cea sportivă! Pentru reducerea și stoparea răspândirii infecției cauzate de CoronaVirus, vă recomandăm, imunizarea prin vaccinare!

Citeste și:  România a învins clar Polonia, cu 67-27, la debutul în Rugby Europe Championship 2023

Parteneri oficiali: WRT Parts, TELL Security Systems

Parteneri principali: Service AutoChelu, Dinamic 92 Distribution, Pro-X – Cosmetică și Întreținere Auto

Parteneri: Cyclon Motorsport, BOP Motorsport, Angelli, PrintINK, Comprest, Infinity Trophy, TehnoSting, Crucea Roșie Brașov

Parteneri media: Autorally.ro, Rock FM, BizBrașov, Autostiri.ro, NewsBV.ro, RPM Racing RO, Zile și Nopți.

Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security Systems este organizat de Clubul Sportiv Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al IPJ BrașovServiciul de Poliție Rutieră, al ISU Brașov, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și al Grupării de Jandarmi Brașov.

Credit foto: Ana Maria Florea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.