35 de subofițeri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei” Brașov au depus jurământul militar

Subprefectul Ambrus Izabella Agnes a participat astăzi, alături de vicepreședintele Consiliului Județean, Constantin Todorică Șerban, la ceremonialul depunerii jurământului militar de către 35 de subofițeri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei” al județului Brașov, care au promovat concursul de încadrare din sursă externă.

Pentru fiecare dintre dumneavoastră, depunerea jurământului militar este un moment unic, încărcat de semnificații aparte. Este începutul unei cariere într-un domeniu pe cât de dificil, pe atât de plin de satisfacții deosebite. A fi salvator, a înfrunta riscul, a fi zi de zi și ceas de ceas în slujba semenilor este o responsabilitate pe care doar caracterele mature, puternice și dedicate o pot purta cu onoare.

Să aveți mereu în minte că sunteți parte a elitei tinerilor din această țară și să acționați ca atare de fiecare dată când veți avea de înfruntat marile provocări ale carierei pe care v-ați ales-o.

Vă felicit și mulțumesc familiilor dumneavoastră pentru susținerea pe care v-o acordă. Mulțumesc de asemenea comenzii și întregului personal al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Brașov pentru răbdarea și perseverența cu care v-au pregătit.

Noi, comunitatea brașoveană, ne bazăm pe dumneavoastră și știu că veți face tot ceea ce vă stă în putință spre a vă dovedi demni de această încredere! Vă doresc succes în activitatea dumneavoastră!”, le-a transmis subprefectul Ambrus Izabella Agnes celor care au depus astăzi jurământul militar.

Citeste și:  Evenimente dedicate Sărbătorilor Pascale, la Opera Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.