44 de soldați profesioniști au depus ieri, Jurământul militar la sediul ISU Brașov

44 de soldați gradați profesioniști care au promovat concursul de încadrare din sursă externă, au depus ieri, Jurământul militar la sediul ISU Brașov.

La acest important eveniment au luat parte subprefecții județului Brașov, doamna Izabella Agnes Ambrus și domnul Lucian Pătrașcu și vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, domnul Szenner Zoltan.

Depunerea jurământului este un moment unic din viaţa militarilor, legământul solemn de a merge până la sacrificiul suprem pentru ţară.Evenimentul este nu doar de o simbolistică aparte, dar şi o certificare a unui început de carieră, a unui drum nou în viaţă.

Astfel, încărcătura unui astfel de moment, unic în viaţa oricăruia prin specificul său, va face parte de-acum înainte din bagajul de amintiri personale ale fiecăruia dintre cei care au depus astazi juramantul.

Citeste și:  Peste 200 de proiecte de apă și canalizare, finanțate prin PNRR: contractele pot fi semnate!

Depunerea jurământului militar este un act individual, un act de conștiință cu înalte semnificații patriotice și civice prin care tinerii aceștia au dobândit pe deplin statutul de militar profesionist, de apărător al țării și al valorilor acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.