450 de persoane și 75 de societăți, verificate pentru respectarea normelor privind starea de alertă

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, în vederea asigurării respectării normelor legale aflate în vigoare pe perioada stării de alertă.
Astfel, ieri, 20 iulie a.c., efective formate din 159 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, 45 de jandarmi ai Grupării Mobile „Burebista” și 63 de poliţişti locali au verificat peste 450 de persoane şi 75 de societăți comerciale/PFA cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în această perioadă, obiectivul urmărit fiind siguranța cetățenilor.
■ Instituția Prefectului județului Brașov face apel la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu noul coronavirus. Având în vedere evoluția cazurilor de COVID-19 în județul Brașov, solicităm cetățenilor precauție, evitarea creării de aglomerații și a deplasărilor inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecție individuală.
■ Ca surse de informații oficiale despre pandemia COVID-19 puteți accesa https://stirioficiale.ro și www.cnscbt.ro (adresa web a Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică).
■ La linia telefonică TELVERDE – 0800.800.165 cetățenii pot sesiza cazurile de încălcare a reglementărilor impuse pentru prevenirea și limitarea extinderii infecțiilor cu noul coronavirus.
Instituția Prefectului – Județul Brașov

Citeste și:  2000 de cursanți la poligonul de antrenament din Făgăraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.