Agenţia pentru Protecţia Mediului Brasov anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru SC SILNEF METAL CASTING SRL pentru activitățile desfăşurate la punctul de lucru din jud. Brasov, mun. Codlea, str. Halchiului nr.148. Decizia a fost luată în urma consultării autorităţilor membre C.A.T., întrunit în data de 16.03.2022 la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brasov.

Decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu se va afişa la sediul Primăriei Municipiului Codlea şi Agenția pentru Protecția Mediului Brasov, pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro şi a titularului de activitate. Proiectul autorizaţiei integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro.

Citeste și:  „Anotimpurile” și un show pianistic, la sfârșitul săptămânii, pe scena Operei Brașov

Observaţiile publicului se primesc în scris la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Brasov, din Brasov, str. Politehnicii, nr. 3 sau electronic la adresa office@apmbv.anpm.ro, şi la Ministerul Mediului la fax. 021 4089615 (în termen de 30 de zile de la data primului anunţ public)”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.