60 de universități își vor prezenta ofertele educaționale la târgul RIUF

Ediția cu numărul 28 a Târgului RIUF (The Romanian International University Fair) se va desfășura online, pe 8 aprilie, iar înscrierile se fac gratuit pe site-ul www.riuf.ro. La târg vor participa universități din 13 țări, printre care și România, Marea Britanie, Olanda, Germania și Belgia.

Acestea vor prezenta diverse programe de studiu pentru licență, masterat și doctorat, în domenii precum Business, IT, Drept, Medicină, Management, Arte și Design.

RIUF – The Romanian International University Fair, este locul unde vizitatorii pot să obțină informații reale despre studiul internațional și cel din România, chiar de la reprezentanți ai universităților. De peste 16 ani, RIUF este legătura directă dintre elevii / studenții români și mediul academic național / internațional!

RIUF este cel mai mare eveniment educațional, internațional de universități din Europa de Sud Est este locul în care peste 220.000 de elevi, studenți, profesori și părinți au discutat cu reprezentanții din peste 150 de universități din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.