7 persoane, între care și polițiști, reținute în dosarul de corupție de la Serviciul Permise Brașov

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au decis să rețină 7 persoane în dosarul de corupție de la Serviciul Permise. Printre principalii suspecți se numără două persoane acuzate că ar fi dat mită pentru a obține carnetul de conducere, dar și 4 polițiști.

„La finalul cercetărilor, în cauza de corupție au fost reținute 7 persoane, din care 4 agenți de poliție: 1 agent de poliție rutieră de la Poliția Poiana Brașov, 1 agent de poliție rutieră de la Politia Râșnov, 2 agenți de poliție de la SPRPCIV Brașov (examinatori / înmatriculare). Au mai fost reținute alte 3 persoane fără calitate specială despre care s-a stabilit că doi au dat mită pentru a obține permisul de conducere iar unul este complicele prin intermediul căruia s-a dat mita către examinatori”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Vă reamintim că duminică, 26 martie, oamenii legii au desfășurat în acest sens 20 de percheziții în Brașov, Poiana Brașov, Râșnov, și în localitățile Moieciu, Dumbrăvița, Hărman și Hălchiu.

Citeste și:  Hub-IN - Mobilierul urban proiectat de elevii și studenții brașoveni este de astăzi amplasat în centrul Brașovului

Foto, Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.