70 de ursuleți din Germania au venit în ajutorul Sanctuarului de la Zărnești

Un ajutor nesperat, pentru urșii cazați la Sanctuarul de la Zărnești, a venit din Germania. Un cuplu care a vizitat anul trecut țarcul administrat de Asociația Milioane de Prieteni a rămas impresionat de poveștile triste ale „locatarilor” dar și de devotamentul cu care membrii asociației îngrijesc patrupedele.

Cei doi soți au aflat și de efortul depus de angajații Sanctuarului de a le asigura patrupedelor hrana în timpul pandemiei. Jorg și Kathel s-au gândit să ajute și le-a venit o idee: s-au apucat să croșeteze ursuleți. În câteva luni au realizat 70 de jucării colorate pe care apoi le-au vândut rudelor, prietenilor și vecinilor. În acest fel au reușit să adune 600 de euro pe care i-au donat Asociației Milioane de Prieteni.

Citeste și:  Festivalul Filmului European ajunge în luna mai la Brașov

„Un gest incredibil, am fost emoționați de ceea ce au făcut cei doi prieteni ai asociației. Ajutorul lor a venit la timp, pentru că ne descurcăn destul de greu cu hrana pentru animale acum în pandemie. Ne bucurăm mai ales că vizita celor doi la Sanctuar i-a transformat din vizitatori în prieteni. Apreciem efortul lor, mai ales pentru dragostea cu care Jorg și Kathel au realizat minunații ursuleți. A fost un efort mare, pentru ei și suntem conștienți de timpul pe care l-au sacrificat doar din dorința de a ajuta. Le mulțumim pe această cale și-i asigurăm de întreaga noastră prețuire”, ne-a declarat reprezentanții Sanctuarului de la Zărnești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.