70 de ursuleți din Germania au venit în ajutorul Sanctuarului de la Zărnești

Un ajutor nesperat, pentru urșii cazați la Sanctuarul de la Zărnești, a venit din Germania. Un cuplu care a vizitat anul trecut țarcul administrat de Asociația Milioane de Prieteni a rămas impresionat de poveștile triste ale „locatarilor” dar și de devotamentul cu care membrii asociației îngrijesc patrupedele.

Cei doi soți au aflat și de efortul depus de angajații Sanctuarului de a le asigura patrupedelor hrana în timpul pandemiei. Jorg și Kathel s-au gândit să ajute și le-a venit o idee: s-au apucat să croșeteze ursuleți. În câteva luni au realizat 70 de jucării colorate pe care apoi le-au vândut rudelor, prietenilor și vecinilor. În acest fel au reușit să adune 600 de euro pe care i-au donat Asociației Milioane de Prieteni.

Citeste și:  Deschiderea fântânilor arteziene și cișmelele din Brașov va fi amânată anul acesta. Vor fi puse în funcțiune aproape de vară

„Un gest incredibil, am fost emoționați de ceea ce au făcut cei doi prieteni ai asociației. Ajutorul lor a venit la timp, pentru că ne descurcăn destul de greu cu hrana pentru animale acum în pandemie. Ne bucurăm mai ales că vizita celor doi la Sanctuar i-a transformat din vizitatori în prieteni. Apreciem efortul lor, mai ales pentru dragostea cu care Jorg și Kathel au realizat minunații ursuleți. A fost un efort mare, pentru ei și suntem conștienți de timpul pe care l-au sacrificat doar din dorința de a ajuta. Le mulțumim pe această cale și-i asigurăm de întreaga noastră prețuire”, ne-a declarat reprezentanții Sanctuarului de la Zărnești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.