Primăria Codlea, făcută de rușine pe Facebook

Rușine pentru Primăria din Codlea, care în două luni nu a fost în stare să ridice câțiva saci cu moloz din fața unui bloc din municipiu. Sesizarea a fost făcută de un codlea, Iulian Antonie, care povestește că în urmă cu două luni a anunțat Primăria Codlea că va scuate sacii cu moloz în fața blocului și a solicitat ca aceștia să fie ridicați. A făcut sesizarea în scris, povestește codleanul și tot în scris a primit și răspunsul. De atunci omul așteaptă să se întâmple minunea. Și pentru că anulacesta Crăciunul a trecut, fără să facă vreo minune în privința sacilor, codleanul este hotărât să-i reamenajeze pentru anul viitor și chiar a cerut participarea celorlalți membri ai comunității să-l ajute să-i orneze. Fiind aranjați poate vor deveni atractivi, s-a găndit bărbatul.
„Salutare codleni, în urma cu 2 luni am făcut o solicitare de ridicare moloz către Servicii comunale Codlea. Mi s-a răspuns, în scris, ca va veni mașina în câteva zile să-l ridice. Ce credeți ca s-a întâmplat? Surprizaaa, e tot acolo unde l-am pus :). Ce ziceți, ma ajutați să-l împodobesc anul viitor de Crăciun?”, a scris Iulian Antonie pe pagina de Facebook.

Citeste și:  România, campioană europeană la culturism și fitness pentru al treilea an consecutiv! 105 de medalii obținute la Santa Susana (Spania)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.