De zece ani, patru tinere îi vânează pe pensionarii brașoveni: Gruparea a căzut

Celebra serie de filme BD continuă să inspire. De zece ani o grupare formată din mai multe fete și doi tineri jefuiesc pensionari din Brașov, cărora le propun aventuri sexuale.

Victimele, obligatoriu foști ofițeri. În felul acesta gruparea de escroci are garanția că vor pune mâna pe sume consistente de bani și că orgoliul nu-i va lăsa pe pensionari să depună plângere la Poliție.
Patru tinere și doi bărbați au fost arestați după ce au jefuit mai mulți pensionari, toți foste cadre militare, dornici de aventuri sexuale.

Fetete își selectau cu atenție viitoarele victime: Alegeau în mod special foști ofițeri cu pensii mari. Se ofereau să le satisfacă bătrânilor toate fanteziile și ca să fie cât mai convingătoare le promiteau bătrânilor că vor veni însoțite de prietene care se vor împlica în jocurile sexuale.

Citeste și:  Cea mai mare lecție din România pe tema prevenirii bullying-ului în școli

Ajunse în apartamentele bătrânilor, tinerele le turnau în bătrânilor somnifere în băutură, după care întreaga grupare începea să care din casele victimelor lucruri de valoare.

Numai luna aceasta trei foști ofițeri au fost jefuiți. Ultimul, un bărbat de 91 de ani, care din cauza cantității mari de somnifere a stat în comă timp de 26 de ore. L-au găsit vecinii, alarmați că pensionarul nu mai dă niciun semn de viață. Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale au intrat pe fir și i-au identificat pe membrii grupării. Cele patru tinere și doi bărbați au fost reținuți în această cauză.

Procurorii i-au trimis pe membrii grupării în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Anchetatorii încearcă acum să stabilească întreaga lor activitate infracțională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.